Jongeren coaching


Jongeren coaching is er voor jongeren vanaf 13 jaar. Zij mogen zelf kiezen of ze samen met hun ouders het traject aangaan of dat zij dit alleen doen. Het intakegesprek zal echter in de meeste gevallen wel met de ouder(s) plaats vinden.

 

Jongeren lopen tegen veel vragenstukken aan; 'ik hoor er niet bij, zouden ze me niet mogen?', 'waarom is iedereen zo mooi en ik niet?', 'ik voel me alleen, niemand begrijpt mij.'

Ook voor jongeren ben ik er om samen met ze te kijken naar wie zij zijn, wat ze kunnen, wat hun vraag/probleem is en wat zij wensen/verlangen.  

 

Samen kijken we naar welke talenten en kwaliteiten jij bezit en hoe jij deze in kunt zetten, zodat ze jou weer verder kunnen helpen. We gaan kijken naar de onderliggende vraagstukken en stellen samen een doel op waar we naartoe gaan werken.

Ook voor jou geldt: iedereen is anders, iedereen is uniek. Samen gaan we kijken naar wat het beste bij jou past en ook voor jou worden de sessies aangepast aan wie jij bent en wat jij prettig vindt.

 

Voorbeelden van thema's/vragen/problemen kunnen zijn;

Je wilt werken aan je zelfbeeld;

Je wilt werken aan je zelfvertrouwen;
Je hebt faalangst;
Je vindt het moeilijk om contact te maken met leeftijdsgenoten;
Je hebt ruzie/problemen met je vrienden/vriendinnen;
Je hebt spanningen/stress;
Je hebt angsten;
Je hebt problemen op school/sport/club;
Je voelt je eenzaam of onbegrepen;
Je voelt je vaak boos/verdrietig/gefrustreerd;
Je ouders zijn gescheiden en je vindt het moeilijk hoe hier mee om te gaan.

Ook hier gaat deze weer op: twijfel je of jouw vraag bij een kindercoach thuishoort, neem dan gerust vrijblijvend contact met me op. Samen komen we er wel uit.

YmkeCoacht/Felicitas Kindercoaching

7591 Denekamp

 

06 15 24 33 84

ymke@felicitaskindercoaching.nl