Aanbod

Coaching kan op vele manieren. En omdat iedereen uniek is, is er niet één manier die goed is, of die bij iedereen past. Coaching gaat om jou. Jij moet je goed voelen, op je gemak. Maar de coach, ik in dit geval, ook. Er moet een wederzijdse band van respect en vertrouwen zijn. Alleen dan kan een coachtraject een fijne richting krijgen.

 

Het aanbod voor persoonlijke coaching bij YmkeCoacht is groot. Ik werk met verschillende vormen. Het kan zijn dat jij niet lekker in je vel zit, maar je kunt niet aangeven waardoor dit komt. Dan gaan we op zoek naar de 'hulpvraag' en van daaruit verder werken. Het kan ook zijn dat jij wel weet waar het probleem ligt. Bijvoorbeeld pijnlijke herinneringen uit het verleden. Dan kunnen we op zoek gaan naar het innerlijke kind in jou. Iedereen heeft een innerlijk kind en dat innerlijke kind heeft zoveel moois te vertellen. Maar soms is het gekwetst, verdrietig, voelt het zich afgewezen. Volwassenen zijn geneigd om in situaties die deze emoties oproepen te handelen vanuit dat kleine kind van vroeger, omdat er zaken nog niet verwerkt zijn. Werken met het innerlijke kind zorgt voor acceptatie, (h)erkenning en kan situaties in het nu oplossen. 

Het kan ook zijn dat je van je gevoel verwijderd bent. Dan is het goed om eerst oefeningen in te zetten die jou helpen weer wat dichter bij jou gevoel te komen.

 

Kortom, er is veel mogelijk. Als jij het gevoel hebt dat ik je kan helpen, of je wordt nieuwsgierig van wat hier staat dan zou het mooi zijn als je de moed kunt verzamelen om een afspraak te maken. Je hebt het nodig, je verdient het. Geef het jezelf cadeau! Geen cadeau zo mooi als werken aan zelfontwikkeling/ontplooiing. 

YmkeCoacht/Felicitas Kindercoaching

7591 Denekamp

 

06 15 24 33 84

ymke@felicitaskindercoaching.nl