Welkom

Mijn naam is Ymke Tijhuis. Het voorstellen heb ik al gedaan. Als je tenminste begonnen bent bij de 'Home' pagina. En anders kun je daar altijd nog naar toe om een beetje over mij te lezen.

 

Ik ben met mijn eigen bedrijf begonnen als kindercoach. Felicitas Kindercoaching op precies te zijn. Heel erg leuk! Ik heb een paar jaar geleden besloten dat het tijd was voor iets nieuws, nadat ik een aantal jaren in de gehandicaptenzorg heb gewerkt. Hier heb ik het nodige geleerd, maar dit werk lag mij eigenlijk niet zo. Het coachen van kinderen lag me echter wel! Ik ben opleidingen gaan volgen om mezelf officieel kindercoach te mogen noemen en in de jaren dat ik nu actief ben heb ik me met regelmaat laten bijscholen. Ook staat er voor januari 2022 weer een mooie opleiding op me te wachten, namelijk systemisch coachen.

 

Naast mijn eigen praktijk heb ik een baan als begeleider bij een organisatie voor (jong)volwassenen met autisme. 

En door de combinatie van deze baan en mijn praktijk ben ik gaan beseffen dat coachen wel echt heel erg leuk is! Althans, dat vind ik.

En ik kan er ook maar geen genoeg van krijgen.

In de afgelopen jaren heb ik veel mensen tijdens, maar ook buiten mijn werkzaamheden om mogen coachen. En het viel me op dat na een gesprek mensen vol inzichten zaten waar ze mee verder konden. En ook al zijn die inzichten soms pittig (want echt, het is niet altijd makkelijk om met jezelf aan de slag te gaan), het gaf mij zo'n goed gevoel om de mensen weg te zien gaan met behapbare en grijpbare punten om mee aan de slag te gaan! Als ik ze dan na een tijdje weer sprak was er daadwerkelijk iets veranderd. Situaties waren dan nog niet per se meteen opgelost, maar ze konden meer begrip opbrengen, hadden helder voor ogen wat ze kunnen doen om meer vanuit het eigen gevoel te leven en waren allen hard aan het werk om op de lange termijn veranderingen door te brengen die goed voelen en die bij ze passen.

En van daaruit is het idee ontstaan om ook persoonlijke coaching aan te gaan bieden aan jou! Niet alleen kinderen, jongeren en ouders. Maar ook aan jou (ook als je wel een ouder bent natuurlijk). YmkeCoacht.

 

Ik gun jou ook die heldere inzichten waar je mee aan de slag kunt.

Verwacht geen korte termijn oplossingen, want die zijn er zelden. Werken aan jezelf, groeien en ontwikkelen; dat heeft tijd nodig. En als jij jezelf die tijd gunt, dan ben ik er voor je! Neem vooral contact op als je vragen hebt! Ik sta voor je klaar.

YmkeCoacht/Felicitas Kindercoaching

7591 Denekamp

 

06 15 24 33 84

ymke@felicitaskindercoaching.nl